Nova drama: Severino prijavil center za socialno delo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevkine nočne more se nikakor ne končajo …
Oglej si celoten članek

Očitno se tudi novo leto za Severino ni začelo mirno. Po tem, ko ji je lansko leto sodišče vzelo skrbništvo in sina dodelilo očetu, jo je tokrat pod drobnogled vzel še center za socialno delo. Po poročanju 24Sata je osebje pristojnega centra za socialno delo pevko prijavilo, saj sumijo, da je kršila zakon. Severinini odvetniki pravijo, da o tem ne vejo ničesar. 

Pevka se trenutno mudi v Monte Carlu, pristojini center pa je v tem času proti njej vložil kazensko prijavo. Več prijav zaradi zanemarjanja otroka je lani sicer podala osnovna šola, ki jo obiskuje njen sin, takrat naj bi bila težava v tem, da je namesto Severine po otroka v šolo prišel njegov očim, oziroma Severinin soprog Igor Kojić, učiteljice pa mu otroka niso želele izročiti. V novem letu se pravne težave očitno nadaljujejo, tokrat pa je prvič, da je kazensko prijavo proti Severini vložil tudi center za socialno delo, ki pa zaradi varstva osebnih podatkov podrobnosti postopka ne razkriva, še piše 24Sata. 

Pevkini odvetniki  z omenjenim postopkom očitno še niso seznanjeni. "Z vlogo, ki jo omenjate, nismo seznanjeni, prav tako nam niso znani razlogi za prijavo," je povedala Severinina odvetnica Jasminka Biloš

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:52 22. Januar 2020.

    Imajo v vrtcu problem, ko po otroka vsak dan drugi ati pride. :)

  • 14:12 22. Januar 2020.

    Joj, a res? Kaj pa sedaj? Ali bo Zurnal sproti poročal, kaj se bo dogajalo s pevko? Pa še malo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.