Nova ljubimka: Ona je omrežila hollywoodsko legendo

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
78-letni igralec ljubi 39-letno izraelsko igralko in pevko Meital Dohan.
Oglej si celoten članek

Al Pacino naj bi se že nekaj mesecev videval z izraelsko igralko in pevko Meital Dohan. »Zdi se, da sta zelo srečna,« je izjavil vir in dodal, da sta igralca zvezo najprej skrivala, sedaj pa se skupaj že pojavljata na raznih dogodkih. 

Foto: Profimedia Meital Dohan
Dohan je najbolj znana po seriji Weeds, v svoji domovini pa velja za veliko zvezdo. Bila je nominirana za dva izraelska oskarja in izraelsko različico nagrade tony. 

Foto: Diane Cohen/Fame Pictures Al Pacino Lucila Solá
Pacino je bil do konca leta 2017 v zvezi Lucilo Sola. Njena hči Camila Morrone je novo dekle Leonarda DiCapria, s katerim je Pacino sodeloval pri novega filmu režiserja Quentina Tarantina, Once Upon a Time in Hollywood.

Foto: Profimedia Camila Morrone

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:26 25. September 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil …

  • 09:09 25. September 2018.

    okus mu peša..vid pa ravno tako...iz mercedeza na fičota..zakaj ne ljubi kar latoyo,sej ji je podobna

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.