Magazin > VIP
3912 ogledov

Nova ljubimka: Ona je omrežila hollywoodsko legendo

Al Pacino Žurnal24 main
78-letni igralec ljubi 39-letno izraelsko igralko in pevko Meital Dohan.

Al Pacino naj bi se že nekaj mesecev videval z izraelsko igralko in pevko Meital Dohan. »Zdi se, da sta zelo srečna,« je izjavil vir in dodal, da sta igralca zvezo najprej skrivala, sedaj pa se skupaj že pojavljata na raznih dogodkih. 

Meital Dohan | Avtor: Profimedia Profimedia

Dohan je najbolj znana po seriji Weeds, v svoji domovini pa velja za veliko zvezdo. Bila je nominirana za dva izraelska oskarja in izraelsko različico nagrade tony. 

Al Pacino Lucila Solá | Avtor: Diane Cohen/Fame Pictures Diane Cohen/Fame Pictures

Pacino je bil do konca leta 2017 v zvezi Lucilo Sola. Njena hči Camila Morrone je novo dekle Leonarda DiCapria, s katerim je Pacino sodeloval pri novega filmu režiserja Quentina Tarantina, Once Upon a Time in Hollywood.

 Camila Morrone | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 2
  • Bella_Torrens 17:26 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka naa spletu od doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com

  • perhan63 09:09 25.september 2018.

    okus mu peša..vid pa ravno tako...iz mercedeza na fičota..zakaj ne ljubi kar latoyo,sej ji je podobna