Nova pevska pridobitev Čukov

Foto: Žurnal24 Čuki so dobili novo pevsko okrepitev, in sicer Jerneja Tozona, ki bo nadomestil
Po tem, ko se je Marko Vozelj odločil za samostojno glasbeno pot, je njegovo mesto zasedel 28-letni pevec Jernej Tozon.
Oglej si celoten članek

Skupina Čuki je ostala brez enega člana – Marka Vozlja, ki je eno od najuspešnejših slovenskih glasbenih skupin zapustil po 18 letih. A skupina zaradi tega ne bo nič prikrajšana, saj se jim je že pridružil novi član, pevec Jernej Tozon, sicer brat znanega režiserja Mihe Tozona.

Kot pravijo preostali trije, bo Markov pečat v skupini ostal za vedno. Marko, Jože, Matjaž in Vinko še naprej ostajajo prijatelji. Zadnji skupni televizijski nastop so imeli Čuki z Markom v oddaji Hribar 19. januarja, le en dan pred Jožetovim 40. rojstnim dnem. Po njihovih besedah je bilo ganljivo in nepozabno.

Za novega pevca skupine Čuki je bila sicer razpisana avdicija, a po predlogu Mihe Tozona, režiserja več videospotov zasedbe Čuki, so se odločili za njegovega brata Jerneja, ki je slovenski javnosti znan po tem, da se je pojavil v zadnjem spotu Saše Lendero Levinja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.