Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Nova pevska pridobitev Čukov

Čuki so dobili novo pevsko okrepitev, in sicer Jerneja Tozona, ki bo nadomestil Žurnal24 main
Po tem, ko se je Marko Vozelj odločil za samostojno glasbeno pot, je njegovo mesto zasedel 28-letni pevec Jernej Tozon.

Skupina Čuki je ostala brez enega člana – Marka Vozlja, ki je eno od najuspešnejših slovenskih glasbenih skupin zapustil po 18 letih. A skupina zaradi tega ne bo nič prikrajšana, saj se jim je že pridružil novi član, pevec Jernej Tozon, sicer brat znanega režiserja Mihe Tozona.

Kot pravijo preostali trije, bo Markov pečat v skupini ostal za vedno. Marko, Jože, Matjaž in Vinko še naprej ostajajo prijatelji. Zadnji skupni televizijski nastop so imeli Čuki z Markom v oddaji Hribar 19. januarja, le en dan pred Jožetovim 40. rojstnim dnem. Po njihovih besedah je bilo ganljivo in nepozabno.

Za novega pevca skupine Čuki je bila sicer razpisana avdicija, a po predlogu Mihe Tozona, režiserja več videospotov zasedbe Čuki, so se odločili za njegovega brata Jerneja, ki je slovenski javnosti znan po tem, da se je pojavil v zadnjem spotu Saše Lendero Levinja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.