Nova pravila igre barv

Foto: Žurnal24 Kombinacija različnih vzorcev v enem oblačilu je modna že nekaj sezon. Spomladi Foto: Žurnal24 Balmain Foto: Žurnal24 Basso and Brooke Foto: Žurnal24 Basso and Brooke Foto: Žurnal24 Blugirl Foto: Žurnal24 Burberry Foto: Žurnal24 Gucci Foto: Žurnal24 Gucci Foto: Žurnal24 Alexander McQueen Foto: Žurnal24 Miu Miu Foto: Žurnal24 Miu Miu Foto: Žurnal24 Paul and Joe
Pomlad prinaša srednjo dolžino hlač in kril, visok pas, močne barve in velike vzorce.
Oglej si celoten članek

Novo rojstvo barvnih kombinacij narekujejo smernice sezone pomlad/poletje 2011, zaupa modna oblikovalka Sabina Hameršak.

Klasični kroji, močne barve
Kombinacija modre in turkizno zelene s prevezanim rjavim pasom, oranžna s citronsko rumeno in pistacija zeleno, ciklama z mentolom in marelico so le nekatere modne kombinacije, ki krasijo predvsem zelo čiste in dokaj klasične kroje, pove sogovornica. Opozarja, da morate paziti in med seboj kombinirati enako močne barvne ali podobne pastelne odtenke.

Čipka na nov, svež način
Čipke bodo v toplejših dnevih "barvno in tehnološko obdelane oziroma lasersko rezane, ponekod so tudi natisnjene na svilo, bombaž ali džins", pravi Hameršakova.

Pomladne barve in vzorce poglejte v galeriji.

Srednja dolžina hlač in kril
Kot tretjo izrazito modno smernico izpostavi srednjo dolžino hlač in kril, kar pomeni, da segajo do gležnjev, kroji pa so zelo ležerni in prosti, na dolžini zelo široki. Modni boste tudi z moškim krojem hlač, tokrat z visokim pasom.

Ležerno z velikimi cvetovi
Potiski se selijo tudi v toplo sezono. "Tako imamo ekstremno velike vzorce rož in različnih tropskih sadežev, za katere so primerni večji ležerni kroji," razloži oblikovalka, k njim pa svetuje kombinacijo nevtralnih, sivih kosov. Živalski potiski bodo prisotni predvsem na oprijetih krojih seksi oblek, nadaljuje. "Etno vzorci pa imajo svojevrsten kroj, ki poudarja detajle, kot so ovratniki in žepi, preostalo je krojeno klasično."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.