Nova pričeska: Ana Tavčar ni več taka!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dobra odločitev, Ana!
Oglej si celoten članek

Voditeljica oddaje Dobro jutro, Ana Tavčar, je presenetila z novo pričesko. Lepotica se je odločila za fru fru, ki ji zelo pristaja.

Pod njeno objavo se je nabralo ogromno komplimentov. "Očarljiva, privlačna, čudovita in očarljiva lepota", "Božanska, najlepša voditeljica", "Zelo lepa ženska za svoja leta", "Lepotička", se glasi nekaj komentarjev Aninih oboževalcev, ki verjetno upajo, da njeno srce še ni oddano.

Oktobra smo sicer zastrigli z ušesi. Med pogovorom z glasbenico Rebeko Hren Dragolič, ki se je s soprogom in štirimi otroki čez noč preselila v Avstralijo, je namreč izustila sumljiv stavek ... Več o tem TUKAJ.  

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:00 12. December 2023.

    Z ušesi so zastrigli edino le glupi ko točak, kot so nekateri avtorji, oz. bolje povedano avtorice, ki enega preprostega …

  • 08:46 12. December 2023.

    Kakšna pa je frizurca spodaj...

  • 07:34 12. December 2023.

    Pirković še ni pametne babe imel, pravzaprav redko kateri SDSsovc...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.