Magazin > VIP
42518 ogledov

Video: Je Ana Tavčar s tem razkrila, da ima novega partnerja?

Ana Tavčar osebni arhiv
Se je "zagovorila"?

Voditeljica Ana Tavčar je prejšnji teden v oddaji Dobro jutro gostila glasbenico Rebeko Hren Dragolič, ki se je s soprogom in štirimi otroki čez noč preselila v Avstralijo. Rebeka je Ani razkrila, kako je potekalo življenje daleč stran od doma in kako so se nanj navadili, več lahko izveste v spodnjem posnetku.

Je pa Ana, katere ljubezensko življenje je po ločitvi od Igorja Pirkoviča, s katerim imata dva otroka, stalno pod drobnogledom, pozornost vzbudila še z enim stavkom. "Poznava se tudi osebno in imela sem ta privilegij, da sem to vašo zgodbo spremljala iz vseh zornih kotov, kot ženska, kot mama, kot partnerka," je povedala ob predstavitvi Rebeke. Je s tem med vrsticami priznala, da ima novega partnerja? Ani smo pisali in jo poklicali za komentar, a se nam ni oglasila. 

Julija je na Instagramu sicer objavila fotografije s skrivnostnim moškim na jahti in pripisala: "Čustva in strast na valovih Benetk." Voditeljico smo poklicali tudi takrat in vprašali, ali to pomeni, da ni več samska, to je povedala: "O osebnih stvareh ne govorim, vendar lahko povem, da je bilo to fotografiranje in to ni moj partner."

 

Komentarjev 7
  • www 07:52 23.oktober 2023.

    ma daj, nehajte že enkrat igrati zvodnika, žurnalovci... naj se te babe same znajdejo, ne pa da jim vi iščete klientelo...

  • vojko19 17:35 22.oktober 2023.

    dobra trgovka

  • Avatar jate
    jate 17:27 22.oktober 2023.

    kateri "parketaš"se je pa sedaj ulovil v mrežo?

Sorodne novice