Magazin > VIP
44767 ogledov

Bo zaradi vrnitve Ane Tavčar kdo ob službo?

ana tavčar RTV
Ravno obratno, ta voditeljica je Ani Tavčar "speljala" termin ...

Kot je znano, Ana Tavčar in Lorella Flego v novi televizijski sezoni ne bosta več vodili oddaje o modi in lepoti Sobotno popoldne. Ana se vrača na svoje staro delovno mesto, mesto sovoditeljice oddaje Dobro jutro, Lorella pa je za Žurnal24 povedala, da se zaenkrat od TV Slovenija poslavlja. Kljub temu da se od ljubljanske redakcije poslavlja, pa bo še naprej ustvarjala in vodila oddajo, ki jo predvajajo na TV Koper. 

Sobotni popoldanski termin, ki je bil rezerviran za oddajo Ane in Lorelle pa je s septembrom dobila Mojca Mavec, ki je prav tako del televizijske ekipe oddaje Dobro jutro. Mojca ustvarja in vodi novo kulinarično oddajo Ratatujci, vendar pa kljub temu še vedno ostaja tudi del oddaje Dobro Jutro. "Vsi sodelavci oddaje Dobro jutro ostajajo v redakciji. Torej tudi Mojca Mavec, ki je urednica in scenaristka nove sobotne popoldanske oddaje, le da bo Mojca oddajo Dobro jutro vodila predvidoma enkrat mesečno," so na TV Slovenija povedali za Žurnal24.

Mavec je pri novi oddaji združila moči s priznanim gostincem in sommelierem Valterjem Kramerjem, sicer nekdanjim soprogom naše najbolj uspešne chefinje Ane Roš. 

Mojca Mavec | Avtor: RTVSLO RTVSLO

 

Komentarjev 9
  • Grof 08:38 07.oktober 2023.

    Misliš tiste, ki sedijo sedaj v parlamentu, da jih ne imenujem, grda in suha, druga grda in zašpehana,

  • Grof 08:30 07.oktober 2023.

    Foušija in primitivnost, to je zakoreninjeno v Slovenceljnih, ….

  • Avatar Zala
    Zala 17:36 06.oktober 2023.

    Pirkovička, komu si pa sedaj dala, da so te stlačili nazaj v Dobro jutro? Bruhanje že zarana.

Sorodne novice