Magazin > VIP
34989 ogledov

RTVS: Ob oddajo tudi dve izmed najbolj priljubljenih voditeljic

Lorella Flego Instagram
Ana Tavčar in Lorella Flego v novi televizijski sezoni ne bosta več vodili oddaje o modi in lepoti Sobotno popoldne.

Spremembe so doletele tudi razvedrilni program TV Slovenija, z novo sezono se namreč ukinja oddaja Sobotno popoldne, ki sta jo eno leto ustvarjali in vodili Ana Tavčar in Lorella Flego.

Kot poroča revija Suzy, se Ana vrača na svoje staro delovno mesto, mesto sovoditeljice oddaje Dobro jutro, Lorella pa je za Žurnal24 povedala, da se zaenkrat s TV Slovenija poslavlja. Nekoč je v oddaji Dobro jutro Ani sicer delala družbo ob sredah zjutraj, ko sta se posvetili modnim tematikam, tista rubrika je bila pri gledalcih zelo priljubljena, a Lorella pravi, da to je zaradi jutranjih prometnih konic to zanjo prenaporno, živi namreč na Primorskem.

Tako po gledanosti kot kritikah strokovnjakov pa visoke priljubljenosti ni dosegla njuna sobotna oddaja, marca lani sta jo med drugim kritizirali tudi medijski strokovnjakinji Sonja Javornik in Nataša Bešter, več o tem TUKAJ. Kljub temu da se Lorella poslavlja od ljubljanske redakcije, pa bo še naprej ustvarjala in vodila oddajo, ki jo predvajajo na TV Koper. 

Komentarjev 29
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 22:43 28.september 2023.

    Lezbače dol z RTV SLO!!

  • Kmodri 21:40 28.september 2023.

    Dve naduti babnici!

  • munja 19:40 28.september 2023.

    Sluzasti samovšečnici, ki sta iskali pozornost.

Sorodne novice