Magazin > VIP
51451 ogledov

Nova oddaja Ane Tavčar in Lorella Flego pod kritiko strokovnjakov

Lorella Flego Instagram
Nista dosegli pričakovanj.

Novo oddajo Sobotno popoldne vodita zelo povezani in uigrani voditeljici Lorella Flego in Ana Tavčar. Samozavestna, topla, zdrava in prijazna oddajo, ki govori o vsem lepem – od bivanjskega sloga, arhitekture, kulture bivanja do kulture oblačenja, vedenja, pozitivne psihologije, zdravja, duhovnosti in življenjskega sloga, piše na spletni strani rtvslo.si.

Oddajo prekaljenih voditeljic so gledalci komaj čakali, pričakovanja pa so bila zelo visoka. A žal voditeljici nista dosegli pričakovanj nekaterih medijskih poznavalcev. Med njimi tudi dolgoletne novinarke in profesorice na Inštitutu in akademiji za multimedije Sonje Javornik. 

"Prejšnji teden sem med preklapljanjem naletela na hudo bizaren pogovor Ane in Lorelle. Zdaj sem z zamikom preverila in vidim, da je koncept nove oddaje res tak, kot se mi je zdelo, a kar nisem mogla verjeti. En gost, ki ga na hitro odpravita. Potem pa noro veliko besed o totalno nepomembnih stvareh. O bluzah, recimo. Noooooorooooo! Čestitke voditeljicama za samozavest. Ker to, da mislita, da je dovolj, da sta urejeni pred kamero, je res odraz hude samozavesti. V prihodnje vseeno predlagam malo več konkretne vsebine. Nismo vsi navdušeni nad tem, da na dolgo in široko poslušamo neke modne nasvete in opise fotk zvezdnic. In seveda njune medsebojne komplimente. Kaj takega niti na lokalnih televizijah ne vidimo več," je Sonja zapisala na svojem Facebook profilu. 

Z njo pa se je strinjala tudi dolgoletna televizijska ustvarjalka, urednica, novinarka in producentka Nataša Bešter: "Sonja, sama zelo nerada pokritiziram kakšno TV oddajo, ampak tole je pa res pod kritiko ... Pa tako sta se hvalili, kakšno ekipo imata, kaj vse si lahko privoščita. Jaz sem zadnjo oddajo pogledala, ker mi je všeč Hamo, to je bilo pa tudi vse. Škoda odličnega termina, ampak, tako kot mnogi ugotavljajo, tako zdaj na TV Slovenija pač je."

Lorella Flego: "Z oddajo sva izredno zadovoljni"

Tako pa na kritike odgovarja Lorella Flego."Z oddajo sva, skupaj z Ano Tavčar, izredno zadovoljni, prav tako celotna ustvarjalna ekipa, ki sledi projektu. Vsak teden prihaja res ogromno pošte s pozitivnimi komentarji, prošnjami in vprašanji, kar jasno pove, da smo na pravi poti. Najin moto je, da se nikakor ne osredotočiva na negativne komentarje, temveč na konstruktivne. Vsak nasvet, če je utemeljen, je dobrodošel. V oddaji imajo sogovorniki od 10 do 15  minut za pogovor z nama, kar je res odlično. Moda je tisto, kar povezuje mene in Ano, zato je jasno, da sva ohranili modne rubrike, ki so v bistvu pripeljale do samostojne oddaje. Super pa je tudi to, da ima naša televizija še veliko novih oddaj, ki prihajajo, zato verjamem, da bo prav vsak gledalec našel nekaj lepega in primernega zase," je Flegova na očitke odgovorila za zurnal24.si. 

Komentarjev 24
  • mikabina 10:21 07.marec 2022.

    Ti dve sta pa res poden. Ob koncu oddaje povesta, da je bila oddaja dobra. Sami sebi. Upam, da bo pri odgovornih prevladala zdrava pamet in ju bo ukinil, čim prej.

  • Avatar Zala
    Zala 01:05 07.marec 2022.

    Zunaj je vreme lepo, tako da nismo prisiljeni gledati katerekoli zmazke TVS 1. Imejte so lepo do maja. Verjetno bo do takrat tudi Ukrajina ada in se bo vrnil virus.

  • kontrahan 14:51 06.marec 2022.

    Oni dve sta zadovoljni z oddajo. Gledalce pa tako ali tako kurc gleda, samo da mesečno plačajo sedaj sds tv.

Sorodne novice