Magazin > VIP
16400 ogledov

Nagajiva prošnja za vročo Ano Tavčar

ana tavčar Instagram
Kakšni komplimenti!

Voditeljica oddaje Dobro Jutro, Ana Tavčar Pirkovič, je spet objavila posnetek, ob katerem je moškim poskočilo srce. Gre za starejši posnetek, na katerem je lepotica v turkizni obleki z globokim izrezom, ki Ani odlično pristaja.

"Ana, nekoč sem že enkrat napisal: Da že od nekdaj so lepe Slovenke slovele, a lepše od ANE ni bilo nobene,“ je bil navdušen sledilec, neki drugi oboževalec pa je zapisal: "Božanstvo od žene.“

Komplimentov je deževalo tudi iz tujine. "Zame, za mojo dušo, moje življenje pomeniš vse,“ se je glasil komentar v angleščini, oboževalec iz Nemčije pa je bil še bolj pogumen: "Ana, videti si neverjetno seksi in vroča. Želel bi te videti le v nedrčku in eksotičnem spodnjem perilu. Na žalost se zavedam, da se to ne bo nikoli zgodilo.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Komentarjev 9
  • Ender3 16:57 06.marec 2021.

    Se mora Pirkovička tako reklamirat ?, mislil sem,da ima kaj več v glavi, pa sem bil v zmoti. Baba je, baba, najboljša je slaba.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:50 02.marec 2021.

    Uboge punce, ki vam mladost počasi spolzi iz rok, kako morate iskati pozornost.

  • luka65 16:08 02.marec 2021.

    Kaj se ta kmečka sponzoruša nonstop usaja v medije, Še ful retuširana izgleda kot retardirano kljuse. Od ostarelega impotentnega jebca doma, katermu je prodala mladost za rtvslo job, zgleda ni več nič in si išče novega sponzora! Edino nad 65 ...prikaži več še pridejo v varianto, jebiga leta so tu!