Magazin > Film & Glasba & TV
58355 ogledov

Ste videli, kako je Ana Tavčar zajokala?

ana tavčar RTV
Bilo ji je težko.

ana tavčar | Avtor: RTV RTV
Kot smo poročali, se Ana Tavčar poslavlja od oddaje Dobro jutro, katere del je bila skoraj 13 let. Danes, ko je bila zadnjič voditeljica tega TV hita, so jo sodelavci presenetili s hitrim pregledom njenega dela. Špela Močnik je ob tem povedala: "Hvala, Ana, ker si pustila tak pečat, predvsem, ker si bila res odlična sodelavka in da smo se tako lepo povezali. Da si res dala en del sebe v to oddajo, kar mislim, da so čutili tudi gledalci. Želimo ti vso srečo in eno krasno oddajo."

Ana solz ni mogla skriti. Ganjeno je povedala: "Sem brez besed, ker nisem vedela, da mi boste kaj takega pripravili. Dvakrat so se mi zgodile solze – enkrat, ko sem imela rojstni dan in ste me fino presenetili. Zdaj mi je še težje, ker teh skoraj 13 let ni mogoče strniti v en stavek. Kar lahko rečem je, da sem neskončno hvaležna, da sem rasla s to oddajo, da sem čutila to oddajo in imela tako super sodelavce. Mi je kar težko.

Ob tem je poudarila, da se veseli novega izziva. Kot je znano, bosta z Lorello Flego vodili novo oddajo, ki bo na sporedu ob sobotah. 

Komentarjev 7
  • Laura_Deblois 09:43 01.januar 2022.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • midos 23:51 31.december 2021.

    gnoj na gnoj....

  • Avatar Valliolissa
    Valliolissa 20:46 31.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m