Magazin > VIP
137471 ogledov

Završalo: Priljubljene oddaje RTVS ne bo več vodila ljubljenka gledalcev

ana tavčar Instagram
Spremembe so se napovedovale, sedaj so tukaj …

Po novem letu prihajajo programske spremembe v eni izmed najbolj priljubljenih oddaj na TV Slovenija, v oddaji Dobro jutro. Za gledalce bo verjetno največja sprememba ta, da dolgoletna voditeljica oddaje in ljubljenka gledalcev, Ana Tavčar, ne bo več del ekipe jutranjega programa. Prav tako se od oddaje poslavlja modna novinarka in voditeljica Lorella Flego. Glede na to, da sta dami veljali za priljubljeni voditeljski duet, pa smo prepričani, da se od TV ekranov ne poslavljata.

Nov prvi obraz jutranjega programa je veliko presenečenje, v to vlogo bo namreč stopil prekaljeni televizijski in radijski maček, Boštjan Romih, ki na TV Slovenija trenutno že vodi oddajo Ambienti. Prav tako mu ni tuj jutranji termin, saj je nekoč vodil enega izmed najbolj priljubljenih jutranjih radijskih programov. Boštjanu se bo v voditeljskem dvojcu pridružila novinarka in voditeljica Ljubica Mlinar, ki je sicer že kar nekaj časa del oddaje Dobro jutro. 

"Ljubica Mlinar je moja prva dosedanja sovoditeljica, ki sem jo spoznal šele na fotografiranju, torej ko je bilo že vse dogovorjeno! (smeh) Ampak sem vedel, da me nima kaj skrbeti. Beseda je takoj sproščeno stekla in že po nekaj minutah sva se dobro nasmejala. Enostavno sem slutil, da se bova hitro ujela in nastavila na enake frekvence. Ima lepo energijo in nalezljiv nasmeh, je profesionalna in spontana, poleg tega naju oba zanimajo lepi ambienti. Ona bo prinesla mladostno svežino, jaz kakšno izkušnjo več," se "lepega privilegija in vedno dovolj svežega voditeljskega izziva" veseli novi voditelj Boštjan Romih. 

Boštjan Romih | Avtor: Adrijan Pregelj Adrijan Pregelj

Novosti v oddaji

V prihodnjem letu se bomo ob ponedeljkih, torkih in sredah zbujali z ljubljansko ekipo – ob Ljubici in Boštjanu, ki se bosta z vami prebujala ob ponedeljkih, bodo oddajo vodili še Mojca Mavec ter David Urankar in Špela Močnik. Ob četrtkih bodo vaša družba mariborski voditeljici in voditelj Veronika Žajdela, Katja Treer in Andrej Geržina, ob petkih pa bomo preklopili na primorsko shemo z Erter Pust in Karin Sabadin.

Komentarjev 15
 • Jako 17:34 25.december 2021.

  Ja končno zamenjava in to obeh. Gresta že lepo na živce. Ta Lorella pa gre na živce v vseh reklamah.

 • Avatar Zala
  Zala 02:05 20.december 2021.

  Hvaljen Jezus, da bo izginila namiguša Tavčarca.

 • Avatar Anstanolla
  Anstanolla 00:03 20.december 2021.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice