Magazin > VIP
112193 ogledov

Ekskluzivno: To bo RTVS naredila z Ano Tavčar in Lorello Flego

ana tavčar RTVSLO
Prijateljici, urednici in voditeljici bosta dobili svojo oddajo.

Priljubljeni voditeljski dvojec, Ana Tavčar in Lorella Flego, ki sta ob sredah skupaj vodili oddajo Dobro jutro na TV Slovenija, se od jutranjega programa poslavljata. Dobili bosta namreč čisto svojo oddajo o življenjskem slogu, ki bo na sporedu ob sobotah popoldne, s predvajanjem pa bodo začeli februarja.

Oddaja o modi, psihologiji, notranji opremi, lepoti in zdravju bo dolga več kot eno uro, v studiu se jima bodo pridružili tudi sogovorniki. Ana in Lorella ne bosta le voditeljici, temveč tudi urednici oddaje. Več podrobnosti še ni znanih, zagotovo pa sta voditeljici za odlično gledanost in priljubljenost v jutranjem programu nagrajeni na najboljši možni način, z avtorsko oddajo, ki jo gledalci že nestrpno pričakujejo. 

V vlogo novega voditelja oddaje Dobro jutro pa bo stopil prekaljeni televizijski in radijski maček, Boštjan Romih, ki na TV Slovenija trenutno že vodi oddajo Ambienti. Boštjanu se bo v voditeljskem dvojcu pridružila novinarka in voditeljica Ljubica Mlinar, ki je sicer že kar nekaj časa del oddaje Dobro jutro. Več o tem TUKAJ
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Komentarjev 16
  • Francisscos 03:25 21.december 2021.

    Romih ni več zadovoljen z oddajo o bogataških vilah? Res pohvalno, Cela serija oddaj pa vsa stanovanja več na kot 100m2, luxuzno urejena, prav primerna za mlade družine, ki se same, brez pomoči bogatih sorodnikov prebijajo skozi lajf. Vile pa ...prikaži več od 300k€ navzgor, da dodatnih vložkov ne štejemo.

  • Avatar Tellsbella
    Tellsbella 00:17 21.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Fulmmer 23:14 20.december 2021.

    Upam da bo Marija Merljakova tudi pomagala z nasveti...

Sorodne novice