Magazin > Film & Glasba & TV
116514 ogledov

Gledalka oštela Ano Tavčar

ana tavčar RTVSLO
Voditeljica oddaje Dobro jutro ji je v mirnem tonu odgovorila.

Tokrat so v studiu oddaje Dobro jutro gostili dermatologa, ki je odgovarjal na vprašanja gledalcev. Na RTVS je poklicala tudi gledalka, ki ima, odkar je prestala kemoterapij, redkejše lase. Po postavljenem vprašanju za strokovnjaka, pa je nekaj besed namenila Ani Tavčar: "Gospa voditeljica, nosite iz spoštovanja do nas masko.“

"Mi smo se na nivoju celotne Radiotelevizije Slovenije, verjetno ste bili gledalci o  tem obveščeni, dogovorili, da skrbimo za varnost na različne načine. Kolegi, ki so na terenu in ne morejo ustvariti dovolj velike distance, imajo maske, mi, če ste opazili, imamo pleksi stekla, poleg tega je med mano in gostom kar nekaj metrov distance. Tukaj imam zdravnika in sva se prej strinjala, da je to dovolj varno. Goste pa prosimo, da imajo masko, ker se srečujejo, ko pridejo v hišo, z našimi kolegi. Vsi kolegi tukaj (v studiu), če bi pogledali, nosijo maske. Tako da spoštovanje na naši strani je, ostaja in smo skupaj v tem boju proti virusu, brez skrbi,“ ji je Ana odgovorila. 

Novo na Joongli!

Komentarjev 16
  • bzovc 08:17 27.oktober 2020.

    Saj imajo tehnične preprepreke, steklo. Je JJ čivknil, da je v skladu s predpisi.

  • Frank Cosmos 03:21 27.oktober 2020.

    Gledalka ji je povedala točno tako kot je.Če se v zaprtih prostorih morajo nositi maske ni ta antipatična pokveka nikakršna izjema. Očitno se sama sebi zdi lepa pa misli,da bo z kazanjem svojega frisa kateri izgleda kot podganja rit všeč ...prikaži več še komu drugemu. Navadna lajdra katero porivajo skoraj vsi v studiju predvsem v rit.

  • dusan11 13:06 22.oktober 2020.

    Mi moramo nositi maske, ko sem na sprehodu, ko ni 20 m nobenega v moji bližini