Magazin > VIP
1640 ogledov

Ana Tavčar: To poletje je drugačno

ana tavčar Instagram
Ste vedeli, da je to njen konjiček?

Simpatična voditeljica oddaje Dobro jutro, Ana Tavčar, je s svojimi sledilci na Instagramu delila svojo novo strast – šivanje.

"To poletje je prav drugačno, ker nosim “svoje” obleke. To krilo sem sešila enkrat kar tako, brez kroja, po navdihu... z buckami na tkanini po telesu. Ampak občutek iti v njem na aperitivo, je tak ... magično-nežno-determinirano-skrivnostno svobode,“ je zapisala na Instagramu in pokazala svojo kreacijo, ki razkriva njene dolge noge.

Ana je med šivanjem tudi spoznala, da ji še večje veselje kot končni rezultat prinaša proces ustvarjanja. "Ta resnična kreativnost, misli, meditacija, mir izvirajo in se zgodijo tukaj. Neprecenljivo.“

Krilo sicer ni edini kos oblačila, ki je delo Aninih rok. Poglejte to čudovito oblekico!

"In tukaj je moja prva iz burde narejena oblekica! Oblečeš in greš na sprehod. In je povsem drugače, je svobodno in prelepo, drugačno in toplo. Prav vidim jo, Aenne Burda, kako se je nasmehnila ženskam, ko jih je videvala na ulicah, ko so nosile burda modele, ki so jih sešile same.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.