Magazin > VIP
15703 ogledov

Ana Tavčar Pirkovič: Tudi to objavo so nekateri razumeli narobe …

ana tavčar RTVSLO
Se še spomnite, kako so jo napadli zaradi fotografije Helmuta Newtona?

Voditeljica RTVS, Ana Tavčar Pirkovič, svojim sledilcem kdaj pa kdaj postreže s kakšno znano fotografijo tujih fotografov, ki so nanjo naredili velik vtis.

Tokrat je izbrala posnetek velikega Maria Testina -  Kissing Sunday.

Anini oboževalci so pohvalili njen okus, dva pa sta mislila, da se voditeljica takole poljublja v javnosti. "Žal mi je, da moram to reči, a na žalost se te ne prepozna, kar se mi zdi škoda,“ je zapisal komentator, drugi komentar pa se je glasil: "Madonna si pa dobila prostor.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Avgusta je voditeljica oddaje Dobro jutro objavila fotografijo Cindy Crawford, ki jo je posnel Helmut Newton, in ob njej zapisala, da je nad posnetkom očarana ter citirala še izvorno objavo ameriške manekenke. Tudi takrat so nekateri spregledali opis ...

 "Nespodobno za voditeljico ali kar že ste, na nacionalni TV … Žalostno, da se kažete v taki luči, ceneno, neprimerno, malo znižat ego...,“ je Ano po objavi napadla Andreja. "Žalostno, da vi ne znate brati in ne poznate fotografa. Še bolj žalostno pa je, da ste žaljivi. S tem vse poveste o sebi,“ ji je odgovorila naša voditeljica. Andreja se je pozneje sicer opravičila, da je spregledala zapis, a dodala, da bi se Ana morala kljub temu zamisliti nad svojimi objavami, saj je mama in žena. Napisala je tudi, da njen delodajalec takih objav verjetno ni vesel. "Vi se malo zamislite, kako sodite in obsojate. Na Instagramu obstaja tudi funkcija repostanja, kar je povsem legalno. In vsak kultiviran človek, tako moj mož kot delodajalec, nima nič proti umetniški fotografiji, nasprotno, še posebej, ko prihaja izpod rok kultnega fotografa. Gre za umetnost in estetiko, ki pa je očitno ne zmorete prepoznati. Mi je resnično žal za vas,“ ji Tavčarjeva takrat ni ostala dolžna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Komentarjev 7
  • ivo5 01:00 07.februar 2021.

    silcek vam pa lahko noč...očitno, da vas take ženske dražijo, ker so za vas samo želja, frustracija oz. do njih ne morete nikdar...razumem od jeza.

  • kapibara 21:19 06.februar 2021.

    A se še kdo spomni karierne zgodbe, na RTV, Danice Šimčič.. zgodovina se vedno ponavlja.. končala je prepitqa.. pa tudi kot župnaja LJ.. torej, tudi junakovič, kot žaupan, je niče.. ŽUPAN HRIBAR, O TA PA JA..!!

  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 16:03 06.februar 2021.

    Nehče vam ne bo zameril, če boste pri komentatjih malo bolj spoštljivi 🙂