Magazin > VIP
11991 ogledov

Hčerka Lorelle Flego že prava najstniška lepotica

Lorella Flego Instagram
V tej družini jabolko res ni padlo daleč od drevesa.

Hčerka naše priljubljene voditeljice Lorelle Flego je te dni praznovala 12. rojstni dan in mama se ji je s prekrasnim zapisom poklonila tudi na Instagramu. "Za nobeno stvar na svetu ne bi zamenjala biti mama tebi, Sofia, v dobrem in slabem, z vsem, kar prestajava vsak dan, s smehom, solzami, potovanji, klepeti pod kovtrom in objemi, ki dišijo po neskončnosti. Ker ti si moje nebo in mavrica, luna in zvezde, vesolje in vsi planeti, del mene za vse večne čase. Morda biti mama pomeni prav to: živeti hkrati v svojem in drugem telesu. Bodi vedno srečna, vse najboljše moja Nanan," je zapisala Lorella in objavila prekrasno serijo fotografij, s katerih njuna povezanost kar žari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Lorellin "sad" res ni padel daleč od "drevesa", saj je Sofija krasotica kot njena slavna mamica. Prav tako pa si delita tudi zanimanje, kot nam je Lorella razkrila leta 2020: "Vsekakor pozna, gleda in opazuje moj svet mode, lepote in estetike in jo zanima vse to, a na drugačen način kot mene. Zelo rada fotografira in ustvarja videe. Tako kot vse njene vrstnike, tudi njo zelo zanima ta digitalni svet. Prav tako pa zelo rada ustvarja, sama izdeluje igrače, šiva oblekice za barbike. Prav zadnjič sem bila presenečena, kako je eni izmed barbik izbrisala obraz z acetonom, ker je to videla na Youtubu in jo res lepo naličila nazaj. Zelo je ustvarjalna."

Komentarjev 5
  • Pierre 16:21 09.oktober 2022.

    Sem dobil napad sladkorne....

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:18 04.oktober 2022.

    Že zdaj zgleda plastik fantastik. Kaj šele bo. A ta mali tud že brke odganjajo tako kot Materi kuri.

  • Majazmaja 10:19 04.oktober 2022.

    Res uspeh, da z acetonom izbrišeš barbiki obraz in ji ga narišeš nazaj. Nekatere pupe smo v njenih letih začele s programiranjem in vem, da nekatere to pčnejo še danes - celo bolj, kot smo me v tistih časih, ko ...prikaži več je bilo računalnikov bolj za vzorec. Ampak to za te rumene portale ni cool.

Sorodne novice