Magazin > VIP
73267 ogledov

Znanemu Slovencu se trga srce, hčerke ne bo videl kot doslej

Tibor Baiee
V prvi razred jo je pospremil s sladko grenkimi občutki.

Tibor Baiee, ki se ga spomnimo iz resničnostnega šova Big Brother, je prav v tem šovu spoznal Ano Hrovat, s katero sta kasneje postala starša mali Noemi. Kljub temu da sta se že kmalu po njenem rojstvu razšla, Ana pa se je s hčerko preselila na Koroško, je Tibor, ki živi v Ljubljani, z veseljem in vestno izpolnjeval svojo očetovsko vlogo. 

Z Noemi, s katero sta zelo povezana in si tudi vizualno zelo podobna, je dvakrat na mesec preživel pet skupnih dni, a z odhodom v šolo se bo to spremenilo in Tibor pravi, da mu je zaradi tega že sedaj hudo. "Noemi hodi v majhno podružnično šolo, šest otrok je združenih v 1. in 2. razred. Tukaj je hodila že v vrtec in o njih imam same lepe besede. Res se trudijo, zraven je tudi gozd, tako da so veliko zunaj. Se mi pa para srce, da bova zaradi njenega odhoda v šolo sedaj skupaj le dva vikenda na mesec in kakšen dan vmes, ko bo priložnost. Že zdaj mi je hudo, ker sva res povezana," pravi Tibor.

Kljub temu da sta se Ana in Tibor kmalu po hčerinem rojstvu razšla, pa slednji pravi, da se zelo trudita, da hčerka nikoli ni poslušala njunih nesoglasij. "Kljub temu da se nisva vedno strinjala, in se včasih še vedno ne, tega ne rešujeva pred njo. Čeprav živi v ločeni družini, je vesel in nasmejan otrok," še dodaja Tibor, ki je po koncu zveze z Ano, leta 2018, sicer imel eno krajše razmerje, a se žal ni izšlo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibor Baiee (@tiborbaiee)

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:01 04.september 2022.

    Še en iz zbirke znanih Slovencev za katere nas večina ni še nikoli slišala.

  • vera23 17:08 04.september 2022.

    Še sreča, da so nekateri kar abonirani v resničnostnih šovih, že tako je pol države "znanih Slovencev"🤮

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 11:19 04.september 2022.

    Ta pa je znan, "nikad čuo za ovog majmunčeta" ??

Sorodne novice