Magazin > VIP
64816 ogledov

Artur Štern po enem letu le videl hčerko: "Tako sem vesel"

Artur Štern Facebook
To ga je res osrečilo.

Artur Štern je na svojem posestvu na Krasu nedavno priredil zabavo za bližnje prijatelje, najbolj pa se je razveselil prav posebne gostje, svoje hčerke Stele Artes, ki je ni videl že eno leto.

"Hči je prišla z novim fantom, ki je zelo fajn, nekaj dni po zabavi pa me je poklicala, da sta na morju v bližini, kjer dopustujem, in smo odšli še na večerjo. Prvič sem bil na večerji z odraslo hčerjo. Hči je moj klon. Zadovoljna je in zelo perspektivna. Tak fajn par sta z novim fantom, tako se imata rada, prav simpatična sta. Enostavno smo se na večerji vedli kot družba enakopravnih, enakovrednih ljudi. Nič nisem pametoval kot nekateri starši," je veselje ob srečanju za zurnal24.si opisal Štern. 

Dodal je še, da ni bilo prav nobene zamere, ker se nista videla kar eno leto. "Res se eno leto nisva videla in malo slišala, ampak nisem dobil občutka, da bi bilo kaj narobe. Zelo prijetno vzdušje je bilo in tako sem vesel. Je umirjena, pametna in simpatična punca. V lokal, v katerega na morju zahajam že leta, sem prvič prišel s hčerko in res sem bil vesel, da sem jo lahko predstavil," je s ponosom dodal. 

Komentarjev 18
  • Avatar MS
    MS 10:21 03.julij 2022.

    Kdo je Artur Štern ???

  • Dusan12 08:30 03.julij 2022.

    Šterna za precednika Republike. On ima edini biig jajca, da nas pripelje dejansko, v svobodo, ni kot Zelenski, morilec lastnega naroda in naša vlada to podpira, halo

  • sam1 07:50 03.julij 2022.

    Res vzoren oče,ki svojega otroka ne sliši in vidi celo leto in se mu zato ne zdi nič narobe......

Sorodne novice