Nova priložnost za Ulo Furlan

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Ula Furlan se iz televizije seli nazaj na odrske deske. Nastopila bo v novi predstavi Prevzetnost in pristranskost.
Oglej si celoten članek

Slovenski igralki in TV voditeljici je novo priložnost za vrnitev v gledališče ponudil priznani slovenski režiser in dramaturg Matjaž Berger, piše Nova.

Kot smo pisali na zurnal24.si, je Ula Furlan ostala brez vodenja oddaje Nedeljsko popoldne z Ulo, tudi zato, ker šefi naj ne bi bili zadovoljni z gledanostjo oddaje. Mario Galunič, odgovorni urednik razvedrilnega programa RTVS, je takrat na naše vprašanje, ali se s Furlanovo pogovarjajo o nadaljnjem sodelovanju, odgovoril z ne, a poudaril, da to ne pomeni, da je sodelovanje v prihodnosti izključeno.

Hči Miše Molk je v preteklosti že delovala skupaj z Bergerjem, in sicer leta 2008 v gledališki predstavi METI/Knjiga obratov. "Ker sva že v preteklosti tako super sodelovala, je bil moj odgovor ob povabilu k sodelovanju takoj ja," je povedala za Novo in pojasnila, da je v sodelovanje privolila še preden je vedela, da bodo njeno oddajo na TV Slovenija ukinili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:02 27. Januar 2015.

    Zaposlitev na RTV bi lahko bilo KORUPCIJA .Službo ji je zagotovila njena mama,ki je bila takrat šef razvedrilnega programa.<br />Novinarji …

  • dd
    11:36 27. Januar 2015.

    Nekaterim otrokom se res lepo godi. Za vse poskrbijo starši.

  • 11:34 27. Januar 2015.

    Ati je pa pokojni Silvan Furlan, tvoj zemljak, bebec topoumni!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.