Magazin > VIP
58 ogledov

Nova priložnost za Ulo Furlan

Ula Furlan, Misa Molk, foto: Mediaspeed mediaspeed
Ula Furlan se iz televizije seli nazaj na odrske deske. Nastopila bo v novi predstavi Prevzetnost in pristranskost.

Slovenski igralki in TV voditeljici je novo priložnost za vrnitev v gledališče ponudil priznani slovenski režiser in dramaturg Matjaž Berger, piše Nova.

Kot smo pisali na zurnal24.si, je Ula Furlan ostala brez vodenja oddaje Nedeljsko popoldne z Ulo, tudi zato, ker šefi naj ne bi bili zadovoljni z gledanostjo oddaje. Mario Galunič, odgovorni urednik razvedrilnega programa RTVS, je takrat na naše vprašanje, ali se s Furlanovo pogovarjajo o nadaljnjem sodelovanju, odgovoril z ne, a poudaril, da to ne pomeni, da je sodelovanje v prihodnosti izključeno.

Hči Miše Molk je v preteklosti že delovala skupaj z Bergerjem, in sicer leta 2008 v gledališki predstavi METI/Knjiga obratov. "Ker sva že v preteklosti tako super sodelovala, je bil moj odgovor ob povabilu k sodelovanju takoj ja," je povedala za Novo in pojasnila, da je v sodelovanje privolila še preden je vedela, da bodo njeno oddajo na TV Slovenija ukinili.

Komentarjev 5
 • Avatar krojac
  krojac 13:02 27.januar 2015.

  Zaposlitev na RTV bi lahko bilo KORUPCIJA .Službo ji je zagotovila njena mama,ki je bila takrat šef razvedrilnega programa.Novinarji bi lahko raziskali tudi dejanja svojih kolegov,pa vsi mislijo da so pošteni!

 • dd 11:36 27.januar 2015.

  Nekaterim otrokom se res lepo godi. Za vse poskrbijo starši.

 • jaki 11:34 27.januar 2015.

  Ati je pa pokojni Silvan Furlan, tvoj zemljak, bebec topoumni!