Magazin > VIP
167 ogledov

Ulin ganljiv poklon očetu

Ula Furlan in Miša Molk Osebni arhiv
Igralka Ula Furlan se je na Facebooku spomnila na svojega pokojnega očeta Silvana Furlana.

Ula Furlan je na družbenem omrežju objavila fotografijo jakne in pisma, ki ju je dobila od svojega očeta, dolgoletnega direktorja Slovenske kinoteke, filmskega kritika, publicista in scenarista, Silvana Furlana. Ob fotografiji je zapisala: "Našla sem tvoj jacket. In našla sem pismo, ki si mi ga napisal v tem zdaj zmeraj nekam žalostnem in zamolklem aprilu ...2004, leto preden sem se zadnjič stiskala k tebi. Če bi bilo drugače, bi te z vsem, kar sem in imam, stiskala čez 2 dni, in ti z mini žlehtnobico rekla starinkič, ker bi jih imel 61. Hh. Imel si me neznansko rad. Z dušo, pametjo in srcem. Jaz te imam še zmeri.“

Spomin na očeta še zmeraj živ

"Vsako leto je september, še posebej 4. september, opomnik na očeta, ker je takrat praznoval rojstni dan, mama pa je letos dva dni kasneje praznovala 60. rojstni dan. Ker smo bili v tem prazničnem duhu, te malo tudi stisne. Racionalno sprejemam, kaj se je zgodilo, ampak ni pa tako, da se dnevno ne zdrznem kdaj in pogrešam tega, da bi bila še vedno rada očetova deklica in mu splezala v naročje. In tako imam malo čustvenih izlivov, ampak je dobro, če si priznaš, da te nekaj gane in daš to ven, ne pa potlačiš v notranjost,“ je zapis na Facebooku za Story razložila Ula in dodala, da se še vedno v živo spominja, kako je njen oče nosil jakno, ki ji jo je podaril, zato ima občutek, da je v njej delček njega. "Ne vem, ali jo bom nosila vsako jesen in zimo, jo bom pa oblekla, da se bova malo objemala,“ je še dejala simpatična Ula.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.