Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Ula Furlan ob oddajo

Ula Furlan Žurnal24 main
Oddajo Nedeljsko popoldne z Ulo so umaknili s sporeda.

Oddajo je vodila Ula Furlan.

"Skladno z novim Programsko poslovnim načrtom za leto 2015, ki je bil sprejet novembra lani, bo razvedrilni program letos spomladi predstavil nova dva vikend popoldneva, dve popolnoma novi oddaji, kar pomeni, da se oddaja Nedeljsko popoldne z Ulo v letu 2015 ne bo nadaljevala, ampak bo zaživel prenovljen koncept televizijskih popoldnevov z novimi žanri,“ je za naš portal povedal Mario Galunič, odgovorni urednik razvedrilnega programa RTVS.

Na vprašanje, ali se s Furlanovo pogovarjajo o nadaljnjem sodelovanju, je Galunič odgovoril z ne, a poudaril, da to ne pomeni, da je sodelovanje v prihodnosti izključeno.

Ulo smo poklicali za komentar, a se na naše klice ni odzvala.

Povprečna gledanost oddaje Nedeljsko popoldne z Ulo je bila v obdobju oktober – december 2014 3,8% oziroma 73.700 gledalcev, starejših od štirih let. Pri tem je dosegla 12-odstotni delež gledalcev televizije v času oddaje. (Vir: AGB Nielsen Media Reseach, panelni vzorec 450 gospodinjstev, starost nad 4 leta)

Od dobro obveščenih virov smo sicer izvedeli, da naj bi Ulo zamenjala Nina Osenar, kar so na nacionalni televiziji demantirali. Morda pa bo Nina vodila eno od oddaj, ki jo omenja Galunič.

Komentarjev 8
  • Mrcina 13:53 09.januar 2015.

    Hehe...Orsenarca, gledanost oddaje bo še manjša ! Jaz program preklopim takoj, ko se ta pojavi na TV!

  • valerijakregar 11:58 09.januar 2015.

    nikoli.gre za partijsko "nastavo".

  • Gocen Delčev 11:48 09.januar 2015.

    Kdaj bodo pa ukinili oddajo Studio City v kateri Marcel Števančič že celo desetletje prodaja svoje ekstrem-levičarske ideje?