Nova zveza Monike Jelinčič že v krizi? To pravijo naši viri!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Težave v raju?
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je Monika Jelinčič (danes Zupanc) leta 2019 po šestnajstih letih zakona zapustila dolgoletnega poslanca Zmaga Jeličiča in odšla z veliko mlajšim podjetnikom Rokom Mikličem. Moniko in Roka je združila strast do padalstva in čeprav svoje ljubezni nista pogosto izpostavljala, Rok na Instagramu občasno le razkrije skupne romantične trenutke s potovanj, morja ali podvigov v zraku.

A življenje ni Instagram, pravijo, in to naj bi držalo tudi za razmerje Monike in Roka. "Slišal sem, da naj bi Moniko že večkrat vrgel iz stanovanja in da je njuna zveza daleč od idealne. To mi je razkrila oseba, ki jo poznava oba in ki naj bi ji Monika to zaupno povedala," je novo zvezo bivše žene komentiral Zmago Jelinčič

Do omenjenega vira, ki nam je potrdil Zmagove besede, smo se dokopali tudi sami. "Res je. On je malo specifičen, imata vzpone in padce. Monika se je že dvakrat izselila, enkrat k staršem, drugič k prijateljici, a nato vedno pride do opravičevanj in se vrne k njemu. Žalostno je, a dokler sama ne bo udarila po mizi, bo to verjetno tako," je zaupal naš vir, ki naj bi te informacije izvedel neposredno od Monike. 

Za komentar na govorice smo poklicali tudi Moniko in Roka. Prva se na naše sporočilo ni odzvala, drugi pa je prijazno povedal, da zadeve ne bo komentiral. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 01:06 29. Avgust 2022.

    Monika je pri Jelinčiču zelo trpela. Tip je ljubosumnež, prostak, škrtuh in še obseden z nadzorom. Le na kaj jo …

  • 22:58 28. Avgust 2022.

    Tako bom napisal,da ne bom nesramen! Če bi bila ta Monika kaj vredna nebi odšle obe hčerki k Zmagotu!! To …

  • 17:35 28. Avgust 2022.

    Zmago najemi čistilko bivša žena že trka na vrata!! Prišla bo na sveže poprtavljena !! Gospa je ugotovila,da tista 2 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.