Nova zvezda Exatlona je brat tega znanega pevca

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Se vam je priimek zdel znan?
Oglej si celoten članek

til čeh Še malo in na Planet TV bomo spet lahko spremljali športni resničnostni šov Exatlon. Televizija je že razkrila zvezdniško ekipo, del katere je tudi 29-letni Teo Čeh iz Šoštanja.

Teo je član akrobatske skupine Dunking Devils. Velik dosežek zanj je bil tudi nastop med polčasom NBA tekme v Dallasu. V otroštvu je kar osem let treniral odbojko, nato pa žogo zamenjal za motocikel ter adrenalinske izzive izkusil še na dirkah z motorji. Teo ima morda rahlo prednost pred sotekmovalci, saj je njegovo dekle, Pia Umek, že sodelovalo v tem šovu in mu bo morda z nasveti lahko pomagala, da bo lažje “krmaril” med izzivi. Zase pravi, da je ravno prav nor in pogumen, da mu morda lahko uspe priti do zmage.

Teo pa ni edini v družini, ki je javnosti znan. Njegov mlajši brat Til je nekoč nastopil na Talentih, kje mu je za las ušel finale. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.