Nove sanje za Sanjo

Foto: Žurnal24 Sanja se je v drugi polfinalni oddaji uvrstila v finale in se tako pridružila fi
Sanja Poljšak Pesan mora zdaj, ko se je uvrstila v finale šova Slovenija ima talent, imeti nove sanje in si zastaviti nove cilje.
Oglej si celoten članek

"Uvrstitev v finale je več, kot sem kadarkoli pričakovala in upala. Že na avdiciji sem dosegla tisto, kar sem si želela in z uvrstitvijo v polfinale to presegla, uvrstitev v finale pa ... Mislim, da si bom morala svoje sanje na novo zastaviti, saj so ostale daleč, daleč zadaj za tistim, o čemer sem sanjala," je še vedno presenečena Sanja.

Ker jo je uvrstitev med deseterico finalistov popolnoma presenetila, vsaj tako trdi sama, še ne ve, s katero pesmijo bo nastopila v finalu. "Potrebujem še nekaj dni, da bom sploh dojela, kaj se je zgodilo. Potem bom lahko razmišljala o nastopu," pravi Sanja.

Sanjo smo vprašali, kdo ji je predstavljal največjo konkurenco. "Sama sebi. Zato si 29 let nisem upala stopiti nikamor in potrkati na nobena vrata ter sem ostala zaprta za štirimi stenami," je povedala Sanja, ki priznava, da je bila preveč samokritična in premalo samozavestna.

Vse zasluge za uspeh pa pripisuje svoji družini, zato se tudi za slavo ni pripravljena odreči mirnemu družinskemu življenju. "Ne, nikakor," je odločena Sanja, ki je sicer študentka podiplomskega študija, včasih pa mlajšim pevkam pomaga pri urah petja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.