Magazin > VIP
15 ogledov

Nove sanje za Sanjo

Sanja se je v drugi polfinalni oddaji uvrstila v finale in se tako pridružila fi Žurnal24 main
Sanja Poljšak Pesan mora zdaj, ko se je uvrstila v finale šova Slovenija ima talent, imeti nove sanje in si zastaviti nove cilje.

"Uvrstitev v finale je več, kot sem kadarkoli pričakovala in upala. Že na avdiciji sem dosegla tisto, kar sem si želela in z uvrstitvijo v polfinale to presegla, uvrstitev v finale pa ... Mislim, da si bom morala svoje sanje na novo zastaviti, saj so ostale daleč, daleč zadaj za tistim, o čemer sem sanjala," je še vedno presenečena Sanja.

Ker jo je uvrstitev med deseterico finalistov popolnoma presenetila, vsaj tako trdi sama, še ne ve, s katero pesmijo bo nastopila v finalu. "Potrebujem še nekaj dni, da bom sploh dojela, kaj se je zgodilo. Potem bom lahko razmišljala o nastopu," pravi Sanja.

Sanjo smo vprašali, kdo ji je predstavljal največjo konkurenco. "Sama sebi. Zato si 29 let nisem upala stopiti nikamor in potrkati na nobena vrata ter sem ostala zaprta za štirimi stenami," je povedala Sanja, ki priznava, da je bila preveč samokritična in premalo samozavestna.

Vse zasluge za uspeh pa pripisuje svoji družini, zato se tudi za slavo ni pripravljena odreči mirnemu družinskemu življenju. "Ne, nikakor," je odločena Sanja, ki je sicer študentka podiplomskega študija, včasih pa mlajšim pevkam pomaga pri urah petja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.