Novi dokazi: Porsche vedel, da je z avtomobili nekaj narobe

Foto: EPA
Foto: EPA
Odvetnik hčerke pokojnega igralca Paula Walkerja se je dokopal do elektronskih sporočil, iz katerih je jasno razvidno, da je Porsche vedel, da je z modelom Porsche Carrera GT nekaj hudo narobe.
Oglej si celoten članek

Eden od zaposlenih pri avtomobilskem gigantu Porsche je že leta 2006 svojim kolegom poslal elektronsko sporočilo, v katerem jih je obvestil o novi nesreči avta Porsche Carrera GT. V tem modelu je 2013 umrl igralec Paul Walker, čigar družina sedaj toži Porsche, saj naj bi bilo na vozilu več napak.

"Konec za še en avto Carrera GT, s katerim je mehanik, ki trdi, da se je peljal le 50 kilometrov na uro, trčil ob telefonski drog,“ je zapisal in se pošalil: "To bi bila dobra novica za ostale lastnike tega modela, saj se njihova vednost, ker jih je vedno manj, dviguje.“

V elektronskem sporočilu, ki ga je objavil TMZ, še piše, da je imelo v dveh letih (2004-2006) kar 200 od 1280 prodanih vozil tega tipa "totalko“. "O tem premišljujem vsakič, ko se usedem za volan enega od teh avtov,“ je na to pripomnil neki drugi zaposleni.

Avto, v katerem je sedel Paul Walker, je leta 2013 trčil v drog ob cesti in zagorel. Poleg igralca je umrl tudi njegov prijatelj, ki je vozil. "Vsako podjetje, ki ima etična načela, bi avtomobile umaknilo s trga ali javnost vsaj opozoril na nevarnosti,“ je odvetnik družine Walker pokomentiral sporočila.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.