Magazin > VIP
761 ogledov

Novi dokazi: Porsche vedel, da je z avtomobili nekaj narobe

Paul Walker EPA
Odvetnik hčerke pokojnega igralca Paula Walkerja se je dokopal do elektronskih sporočil, iz katerih je jasno razvidno, da je Porsche vedel, da je z modelom Porsche Carrera GT nekaj hudo narobe.

Eden od zaposlenih pri avtomobilskem gigantu Porsche je že leta 2006 svojim kolegom poslal elektronsko sporočilo, v katerem jih je obvestil o novi nesreči avta Porsche Carrera GT. V tem modelu je 2013 umrl igralec Paul Walker, čigar družina sedaj toži Porsche, saj naj bi bilo na vozilu več napak.

"Konec za še en avto Carrera GT, s katerim je mehanik, ki trdi, da se je peljal le 50 kilometrov na uro, trčil ob telefonski drog,“ je zapisal in se pošalil: "To bi bila dobra novica za ostale lastnike tega modela, saj se njihova vednost, ker jih je vedno manj, dviguje.“

V elektronskem sporočilu, ki ga je objavil TMZ, še piše, da je imelo v dveh letih (2004-2006) kar 200 od 1280 prodanih vozil tega tipa "totalko“. "O tem premišljujem vsakič, ko se usedem za volan enega od teh avtov,“ je na to pripomnil neki drugi zaposleni.

Avto, v katerem je sedel Paul Walker, je leta 2013 trčil v drog ob cesti in zagorel. Poleg igralca je umrl tudi njegov prijatelj, ki je vozil. "Vsako podjetje, ki ima etična načela, bi avtomobile umaknilo s trga ali javnost vsaj opozoril na nevarnosti,“ je odvetnik družine Walker pokomentiral sporočila.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.