Novi posel: Tako se je v krizi znašla Natalija Verboten

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zna se obrniti ...
Oglej si celoten članek

Posel Natalije Verboten že 15 mesecev stoji. Ne le pevski nastopi, trpi tudi njihov družinski posel, s soprogom imata namreč uspešno podjetje za organizacijo prireditev in ozvočenje Bumerang. A znani par je vedno veljal za zelo podjetnega, tako sta se znašla tudi v korona krizi, Natalija je namreč ustanovila novo kozmetično blagovno znamko in spletno trgovino Natalijin kotiček. 

Gre za naravno kozmetiko iz sivke, ki je pevki zelo blizu. Njena znamka tako ponuja naravna mila, kreme, deodorante, parfum, kopel, mazilo za ustnice, eterična olja, dišeče sveče in ostale izdelke iz sivke. 

Sicer pa Natalija ni edina znana Slovenka, ki med korona krizo išče nove poslovne priložnosti. Svoje blagovne znamke z različnimi izdelki so ustanovili tudi Denis Avdić, Tanja Žagar, Špela Grošelj, nekateri, kot na primer Rebeka Dremelj in Damjan Murko, pa sta jih imela že pred krizo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.