Novi posnetki obremenilni za Lindsay

Foto: Žurnal24 Jo bo priimek rešil vseh težav? (Foto: Reuters)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Novi posnetki iz zlatarne bi Lindsay Lohan lahko stali prostosti. Zvezdnica naj bi zlatarno tožila.
Oglej si celoten članek

Igralki Lindsay Lohan, ki je obtožena kraje ogrlice, se ne piše dobro. V javnost so pricurljali novi posnetki, ki dokazujejo, da je zvezdnica dejansko ukradla 25.000 dolarjev (17.800 evrov) vredno ogrlico.

V zlatarni Kamofie & Con so štiri kamere, ki so Lindsay ujele pri kraji. Sporne posnetke je v javnost dala ameriška televizijska postaja Entertainment Tonight. Pregledali so jih odvetniki, ki pa niso povezani s primerom Lohanove. 45-minutni videoposnetek so z ameriške televizije že umaknili, delčki posnetka pa so se pojavili na portalu YouTube.

"Glede na vprašanje, ali je Lindsay Lohan kriva ali nedolžna, ponavljamo, da ji zlatarna Kamofie & Co nikoli ni dala dovoljenja, da iz trgovine odnese verižico. Ostalo je na poroti," je še enkrat poudaril predstavnik zlatarne.

Lindsay razmišlja o tožbi
Lohanova pa naj bi omenjeno zlatarno tožila, ker je v javnost dala posnetke. Po poročanju TNZ-ja je zlatarna pravice za posnetke prodala agenciji AP, ki se je z Entertainment Tonight dogovorila za ekskluzivne pravice za sedemdnevno predvajanje.

"Obžalujemo, da je pri gospodični Lohanovi prišlo do vznemirjenja v povezavi z videom. Upamo, da vsak razume, da je vse šlo preko nadzora," so se na to odzvali v zlatarni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.