Magazin > VIP
42 ogledov

Novi posnetki obremenilni za Lindsay

Jo bo priimek rešil vseh težav? (Foto: Reuters)
1/2
Žurnal24 main
Novi posnetki iz zlatarne bi Lindsay Lohan lahko stali prostosti. Zvezdnica naj bi zlatarno tožila.

Igralki Lindsay Lohan, ki je obtožena kraje ogrlice, se ne piše dobro. V javnost so pricurljali novi posnetki, ki dokazujejo, da je zvezdnica dejansko ukradla 25.000 dolarjev (17.800 evrov) vredno ogrlico.

V zlatarni Kamofie & Con so štiri kamere, ki so Lindsay ujele pri kraji. Sporne posnetke je v javnost dala ameriška televizijska postaja Entertainment Tonight. Pregledali so jih odvetniki, ki pa niso povezani s primerom Lohanove. 45-minutni videoposnetek so z ameriške televizije že umaknili, delčki posnetka pa so se pojavili na portalu YouTube.

"Glede na vprašanje, ali je Lindsay Lohan kriva ali nedolžna, ponavljamo, da ji zlatarna Kamofie & Co nikoli ni dala dovoljenja, da iz trgovine odnese verižico. Ostalo je na poroti," je še enkrat poudaril predstavnik zlatarne.

Lindsay razmišlja o tožbi
Lohanova pa naj bi omenjeno zlatarno tožila, ker je v javnost dala posnetke. Po poročanju TNZ-ja je zlatarna pravice za posnetke prodala agenciji AP, ki se je z Entertainment Tonight dogovorila za ekskluzivne pravice za sedemdnevno predvajanje.

"Obžalujemo, da je pri gospodični Lohanovi prišlo do vznemirjenja v povezavi z videom. Upamo, da vsak razume, da je vse šlo preko nadzora," so se na to odzvali v zlatarni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.