Novi Spiderman sovraži Roberta Pattinsona

Foto: FameFlynet/EPA
Foto: FameFlynet/EPA
Andrew Garfield, zvezda novega filma o Spidermanu, priznava, da sovraži Roberta Pattinsona in noče biti niti fotografiran v njegovi bližini, saj je prepričan, da bi to škodilo njegovemu imidžu.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta oba Britanca in igralca, še ne pomeni, da sta dobra prijatelja. Še več – Andrew in Robert se ne preneseta. A sovraštvo je bolj na Andrewovi strani, saj ga močno jezi, da ga stalno primerjajo s slavnim vampirjem. Andrew je namreč prepričan, da sam igra v bolj resnih filmih, medtem ko je Robert po njegovem mnenju zaslovel z "najstniško" sago Somrak.

"Andrew ne prenese Roberta. Sovraži, da ju stalno primerjajo, samo zato, ker sta oba Britanca in približno enake starosti," je dejal Andrewov bližnji prijatelj in dodal, da 28-letni zvezdnik noče biti niti fotografiran v Robertovi bližini, saj meni, da bi to škodilo njegovemu imidžu. Nenaklonjenost mladih igralcev je potrdil tudi Robertov prijatelj, ki je bil bolj skromen z besedami. Dodal je, da se "ne družita".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:20 15. Julij 2012.

    A dejte no, Žurnalovci, ste pa res žalostna banda, na meji patetičnega...<br /><br />"Andrew Garfield [...] priznava, da sovraži Roberta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.