Magazin > VIP
28 ogledov

Novi Spiderman sovraži Roberta Pattinsona

Andrew Garfield, Robert Pattinson FameFlynet/EPA
Andrew Garfield, zvezda novega filma o Spidermanu, priznava, da sovraži Roberta Pattinsona in noče biti niti fotografiran v njegovi bližini, saj je prepričan, da bi to škodilo njegovemu imidžu.

Čeprav sta oba Britanca in igralca, še ne pomeni, da sta dobra prijatelja. Še več – Andrew in Robert se ne preneseta. A sovraštvo je bolj na Andrewovi strani, saj ga močno jezi, da ga stalno primerjajo s slavnim vampirjem. Andrew je namreč prepričan, da sam igra v bolj resnih filmih, medtem ko je Robert po njegovem mnenju zaslovel z "najstniško" sago Somrak.

"Andrew ne prenese Roberta. Sovraži, da ju stalno primerjajo, samo zato, ker sta oba Britanca in približno enake starosti," je dejal Andrewov bližnji prijatelj in dodal, da 28-letni zvezdnik noče biti niti fotografiran v Robertovi bližini, saj meni, da bi to škodilo njegovemu imidžu. Nenaklonjenost mladih igralcev je potrdil tudi Robertov prijatelj, ki je bil bolj skromen z besedami. Dodal je, da se "ne družita".

Komentarjev 1
  • rivkah 21:20 15.julij 2012.

    A dejte no, Žurnalovci, ste pa res žalostna banda, na meji patetičnega..."Andrew Garfield [...] priznava, da sovraži Roberta Pattinsona". Kaj "priznava" Andrew, če pa v članku jasno navajate samo mnenje njihovih prijateljev. Če že morate kopirat ...prikaži več članke iz tujih časopisov, dejte kopirat bolj "pametne" članke in izogibajte se zavajajočih naslovov.