Novinar se na smrt boji očeta Meghan Markle, zahteval je prepoved približevanja

Foto: Profimedia
Pravi, da se mu želi maščevati.
Oglej si celoten članek

Očeta vojvodinje Meghan Markle, Thomasa Markla, je pred kratkim zadela kap, ki mu je vzela dar govora. Njegov sin je sicer sporočil, da se stanje izboljšuje in da bo njegov oče okreval.

Kljub zdravstvenim težavam in dejstvu, da je Markel star 78 let, se ga novinar Jeff Rayner boji kot hudič križa, saj mu je Markle zagrozil, da ga bo ubil. "Rayner me je prevaral. Našel bom način, da se mu pred smrtjo maščujem. Želim ga uničiti. Če izvem, da imam raka v zadnjem stadiju, ga bom ubil, saj nimam več kaj izgubiti," naj bi izjavil Markle. To v knjigi "Revenge: Meghan, Harry and the War Between The Windsors" trdi avtor Tom Boyer.

Rayner je sodišče zaprosil za prepoved približevanja. "Ker je star 78 let, bo za morebiten napad verjetno uporabil pištolo ali kakšno drugo orožje," pravi Rayner, ki trdi, da po grožnjah trpi za anksioznostjo.

Markle je Raynerja lani tožil, ker naj bi ga prepričal v zaigrane paparaco fotografije, ki so uničile njegov odnos s slavno hčerko. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.