Magazin > VIP
1098 ogledov

Novinar se na smrt boji očeta Meghan Markle, zahteval je prepoved približevanja

Thomas Markle
Pravi, da se mu želi maščevati.

Očeta vojvodinje Meghan Markle, Thomasa Markla, je pred kratkim zadela kap, ki mu je vzela dar govora. Njegov sin je sicer sporočil, da se stanje izboljšuje in da bo njegov oče okreval.

Kljub zdravstvenim težavam in dejstvu, da je Markel star 78 let, se ga novinar Jeff Rayner boji kot hudič križa, saj mu je Markle zagrozil, da ga bo ubil. "Rayner me je prevaral. Našel bom način, da se mu pred smrtjo maščujem. Želim ga uničiti. Če izvem, da imam raka v zadnjem stadiju, ga bom ubil, saj nimam več kaj izgubiti," naj bi izjavil Markle. To v knjigi "Revenge: Meghan, Harry and the War Between The Windsors" trdi avtor Tom Boyer.

Rayner je sodišče zaprosil za prepoved približevanja. "Ker je star 78 let, bo za morebiten napad verjetno uporabil pištolo ali kakšno drugo orožje," pravi Rayner, ki trdi, da po grožnjah trpi za anksioznostjo.

Markle je Raynerja lani tožil, ker naj bi ga prepričal v zaigrane paparaco fotografije, ki so uničile njegov odnos s slavno hčerko. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.