Melania Trump: To nosi, kadar je jezna na moža

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novinarka CNN si je dobro ogledala garderobo prve dame ZDA.
Oglej si celoten članek

Melania Trump je stilska ikona. Prva dama ZDA točno ve, kaj ji pristaja in kakšen učinek bo njena garderoba imela na javnost. Da lepotica ničesar ne prepušča naključju, je ugotovila tudi novinarka CNN, dopisnica iz Bele hiše Kate Bennett, ki je objavila neavtorizirano biografijo Melanie Trump

Foto: YouTube Melania Trump
Njena oblačijo nosijo sporočilo

Bennett po poročanju Gale piše, da nekdanja manekenka s svojo garderobo komunicira z javnostjo. Leta 2018 je veliko prahu dvignila njena zelena jakna z napisom: "Res mi ni mar. Pa tebi?“ Donald Trump je takrat razburjal s svojo strožjo politiko priseljevanja, zato so mnogi mediji Melanijin izbor jakne kritizirali, nekateri pa so pisali, da je s tem kosom oblačila pokazala upor proti možu. Bennettova sicer meni, da je bilo Melanijino sporočilo usmerjeno k Ivanki, s katero naj ne bi bila v najboljših odnosih.
Foto: Profimedia Melania Trump
Novinarka tudi trdi, da je opazno, kdaj je Melania jezna na moža, saj takrat obleče bolj možata oblačila. Ko je izbruhnil škandal s striptizeto Stormy Daniels, je Melania večkrat nosila hlačni kostim. Zanimiv je bil tudi njen izbor oblačil, ko je v javnost prišel video, v katerem se Trump hvali, kaj vse lahko kot znana oseba počne z ženskami. Melania je takrat na drugi predvolilni debati oblekla tako imenovano "pussy-bow“ bluzo, ki je idealen izbor za poslovno žensko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:29 6. December 2019.

    Kera pa nekaj ne nosi, kadar je jezna na svojega..? Če ne drugega, pa mulo nosi po bajti..

  • 10:41 6. December 2019.

    Boli me za to avstrijsko ameriško puhlico.

  • 09:15 6. December 2019.

    spet copy paste cnn fake news cajtnga,,nasede pa irena pisunka kolar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.