Magazin > VIP
16753 ogledov

Melania Trump: To nosi, kadar je jezna na moža

MELANIA TRUMP Profimedia
Novinarka CNN si je dobro ogledala garderobo prve dame ZDA.

Melania Trump je stilska ikona. Prva dama ZDA točno ve, kaj ji pristaja in kakšen učinek bo njena garderoba imela na javnost. Da lepotica ničesar ne prepušča naključju, je ugotovila tudi novinarka CNN, dopisnica iz Bele hiše Kate Bennett, ki je objavila neavtorizirano biografijo Melanie Trump

Melania Trump | Avtor: YouTube YouTube

Njena oblačijo nosijo sporočilo

Bennett po poročanju Gale piše, da nekdanja manekenka s svojo garderobo komunicira z javnostjo. Leta 2018 je veliko prahu dvignila njena zelena jakna z napisom: "Res mi ni mar. Pa tebi?“ Donald Trump je takrat razburjal s svojo strožjo politiko priseljevanja, zato so mnogi mediji Melanijin izbor jakne kritizirali, nekateri pa so pisali, da je s tem kosom oblačila pokazala upor proti možu. Bennettova sicer meni, da je bilo Melanijino sporočilo usmerjeno k Ivanki, s katero naj ne bi bila v najboljših odnosih.

Melania Trump | Avtor: Profimedias Profimedias

Novinarka tudi trdi, da je opazno, kdaj je Melania jezna na moža, saj takrat obleče bolj možata oblačila. Ko je izbruhnil škandal s striptizeto Stormy Daniels, je Melania večkrat nosila hlačni kostim. Zanimiv je bil tudi njen izbor oblačil, ko je v javnost prišel video, v katerem se Trump hvali, kaj vse lahko kot znana oseba počne z ženskami. Melania je takrat na drugi predvolilni debati oblekla tako imenovano "pussy-bow“ bluzo, ki je idealen izbor za poslovno žensko.

Komentarjev 3
 • kapibara1 13:29 06.december 2019.

  Kera pa nekaj ne nosi, kadar je jezna na svojega..? Če ne drugega, pa mulo nosi po bajti..

 • Avatar care
  care 10:41 06.december 2019.

  Boli me za to avstrijsko ameriško puhlico.

 • tone51 09:15 06.december 2019.

  spet copy paste cnn fake news cajtnga,,nasede pa irena pisunka kolar