Novinarka umetno vagino zamenjala za gobo

Neka kitajska novinarka je, misleč, da pripravlja prispevek o redki vrsti gobe, v resnici predstavila navaden spolni pripomoček.
Oglej si celoten članek

Mlada novinarka kitajske televizije Y'ian, Ye Yunfeng, se je s svojim nedavnim prispevkom spravila v precejšnjo sramoto. Gledalce je namreč seznanila z mesnatim predmetom gobaste oblike, ki so ga našli vaščani med izkopavanjem v vasici Liucunbu. "Ko smo kopali na globini nekje 80 metrov, smo ujeli to dolgo, mesnato stvar. Ima nos in oči, vendar ne vemo, kaj je," pripoveduje neki vaščan v prispevku. No, šlo naj bi za redke vrste gobo, kot pravi novinarka v prispevku, v njenih čarih naj bi svoje čase užival celo cesar Qinshi"Z ene strani ima nekakšne ustnice, z druge strani pa luknjo, ki je povezana s sprednjo stranjo," je mladenka opisala "skrivnostno gobo".

Vendar pa je na njeno žalost šlo v resnici zgolj za navaden spolni pripomoček za moške – umetno vagino na eni strani in umetnim anusom na drugi.

Televizijska postaja se je po tej blamaži opravičila svojim gledalcem za prispevek, ki je nasmejal cel svet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.