Magazin > Bizarno
198 ogledov

Novinarka umetno vagino zamenjala za gobo

Kitajska novinarka Youtube
Neka kitajska novinarka je, misleč, da pripravlja prispevek o redki vrsti gobe, v resnici predstavila navaden spolni pripomoček.

Mlada novinarka kitajske televizije Y'ian, Ye Yunfeng, se je s svojim nedavnim prispevkom spravila v precejšnjo sramoto. Gledalce je namreč seznanila z mesnatim predmetom gobaste oblike, ki so ga našli vaščani med izkopavanjem v vasici Liucunbu. "Ko smo kopali na globini nekje 80 metrov, smo ujeli to dolgo, mesnato stvar. Ima nos in oči, vendar ne vemo, kaj je," pripoveduje neki vaščan v prispevku. No, šlo naj bi za redke vrste gobo, kot pravi novinarka v prispevku, v njenih čarih naj bi svoje čase užival celo cesar Qinshi"Z ene strani ima nekakšne ustnice, z druge strani pa luknjo, ki je povezana s sprednjo stranjo," je mladenka opisala "skrivnostno gobo".

Vendar pa je na njeno žalost šlo v resnici zgolj za navaden spolni pripomoček za moške – umetno vagino na eni strani in umetnim anusom na drugi.

Televizijska postaja se je po tej blamaži opravičila svojim gledalcem za prispevek, ki je nasmejal cel svet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.