Novo poglavje za Mašo Levačič

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Podaja se v nove vode.
Oglej si celoten članek

Maša Levačič, ki smo jo spremljali v šovih Poroka na prvi pogled, Big Brother in Sanjski moški, začenja novo samostojno pot kot fotografinja. 

To je naznanila na Instagramu, kjer je zapisala: “Uspelo mi je. Postala sem samostojna podjetnica za fotografijo in post-produkcijske dejavnosti. Svoj hobi sem spremenila v službo. Poleg svoje že obstoječe službe se bom zdaj ukvarjala še profesionalno s fotografijo … Mogoče se komu ne zdi ravno pomemben dosežek, ko odpreš s. p., ampak jaz sem zelo zelo ponosna sama nase … V življenju je treba proslavljati vsako malenkost in vsak mini dosežek … To sem si želela že kar nekaj časa, pa se mi je vedno zdelo, da še ni pravi trenutek. Če čakamo na pravi trenutek, se nikoli ne bomo premaknili … zato sem si izbrala današnji dan in poskrbela, da bo to pravi trenutek za nov korak v življenju … Hvala vsem, od katerih sem se učila in hvala vsem “modelom”, na katerih sem se lahko učila … In hvala vsem, ki me boste pri tem podprli."

Še pred tem pomembnim korakom pa si je Maša vzela kratek oddih na Braču. Njene mokre fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.