Magazin > VIP
2736 ogledov

Novo poglavje za Mašo Levačič

sanjski moški, Maša Levačič POP TV
Podaja se v nove vode.

Maša Levačič, ki smo jo spremljali v šovih Poroka na prvi pogled, Big Brother in Sanjski moški, začenja novo samostojno pot kot fotografinja. 

To je naznanila na Instagramu, kjer je zapisala: “Uspelo mi je. Postala sem samostojna podjetnica za fotografijo in post-produkcijske dejavnosti. Svoj hobi sem spremenila v službo. Poleg svoje že obstoječe službe se bom zdaj ukvarjala še profesionalno s fotografijo … Mogoče se komu ne zdi ravno pomemben dosežek, ko odpreš s. p., ampak jaz sem zelo zelo ponosna sama nase … V življenju je treba proslavljati vsako malenkost in vsak mini dosežek … To sem si želela že kar nekaj časa, pa se mi je vedno zdelo, da še ni pravi trenutek. Če čakamo na pravi trenutek, se nikoli ne bomo premaknili … zato sem si izbrala današnji dan in poskrbela, da bo to pravi trenutek za nov korak v življenju … Hvala vsem, od katerih sem se učila in hvala vsem “modelom”, na katerih sem se lahko učila … In hvala vsem, ki me boste pri tem podprli."

Še pred tem pomembnim korakom pa si je Maša vzela kratek oddih na Braču. Njene mokre fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.