Novopečeni fotr pod zvezdami

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes priporočamo ogled monokomedije Fotr kar pod zvezdnatim nebom. Lado Bizovičar jo bo na Ljubljanskem gradu uprizoril ob 21. uri.
Oglej si celoten članek

Lado Bizovičar, ki se je na odrskih deskah odrezal že v predstavah 5moških.com in Ženske&moški.com v produkciji Špas teatra, in Nataša Barbara Gračner, ki se je kot režiserka proslavila z uspešnico Jamski človek, sta se izkazala kot izvrsten tandem.

Monokomedijo islandskega avtorja Bjarnija Haukurja Thorssona sta predelala in ji vdahnila svežino lastnih izkušenj ter zabavnih anekdot prijateljev in znancev. Nastala je duhovita izpoved o objemih in poljubih, majhnih in velikih odločitvah, testu nosečnosti z modrim rezultatom, ginekologu, požrešni ženi, velikem trebuhu, neopisljivem rojstvu ter neizogibnih spremembah, ki sledijo – neprespanih nočeh, utrujenosti, umazanih plenicah, dragih igračah in mulcu, ki si ga je kljub vsemu želel.

Za vstopnico boste odšteli od 13,5 evra do 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.