Magazin > Film & Glasba & TV
73 ogledov

Novopečeni fotr pod zvezdami

Lada Bizovičarja lahko te dni gledate v predstavi Fotr. (Foto: Maj Pavček) Žurnal24 main
Danes priporočamo ogled monokomedije Fotr kar pod zvezdnatim nebom. Lado Bizovičar jo bo na Ljubljanskem gradu uprizoril ob 21. uri.

Lado Bizovičar, ki se je na odrskih deskah odrezal že v predstavah 5moških.com in Ženske&moški.com v produkciji Špas teatra, in Nataša Barbara Gračner, ki se je kot režiserka proslavila z uspešnico Jamski človek, sta se izkazala kot izvrsten tandem.

Monokomedijo islandskega avtorja Bjarnija Haukurja Thorssona sta predelala in ji vdahnila svežino lastnih izkušenj ter zabavnih anekdot prijateljev in znancev. Nastala je duhovita izpoved o objemih in poljubih, majhnih in velikih odločitvah, testu nosečnosti z modrim rezultatom, ginekologu, požrešni ženi, velikem trebuhu, neopisljivem rojstvu ter neizogibnih spremembah, ki sledijo – neprespanih nočeh, utrujenosti, umazanih plenicah, dragih igračah in mulcu, ki si ga je kljub vsemu želel.

Za vstopnico boste odšteli od 13,5 evra do 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.