Novosti na RTVS

Foto: Jani Ugrin, RTVS
Foto: Jani Ugrin, RTVS
Uredništvo Informativnega programa predstavlja nova voditeljska obraza Dnevnika in Odmevov.
Oglej si celoten članek

Foto: Miloš Ojdanič, RTS Tanja Gobec Obstoječim voditeljem osrednje informativne oddaje - Manici J. Ambrožič, Jeleni Aščič in Dejanu Ladiki se bo na velikonočni ponedeljek, 6. aprila 2015, pridružil nov voditelj Ivo Kores.

Ivo Kores je znan obraz in glas na RTV Slovenija, ki ima bogate voditeljske izkušnje tako iz Televizije Slovenija, ko so ga gledalci, pred nekaj leti, lahko spremljali v oddaji Dobro jutro, kot iz Radia Si, kjer je nadaljeval svojo kariero. "Z informativnimi vsebinami sem bil soočen tudi pri dosedanjem delu, sama "tehnična plat" vodenja je sicer precej enaka, zakonitosti se ne spremenijo, zavedati se moraš mimike, kretenj, poudarkov, … in k temu dodaš vsebino. Bistvo je, da z zvokom in sliko predaš gledalcu vsebino. Kako mi bo uspelo, bo najbolje znal oceniti le gledalec, vsekakor mi predstavlja izziv, verjetno enega večjih v moji medijski karieri,"pravi Kores.

 

Tudi Odmevi bodo pridobili nov voditeljski obraz, obstoječi ekipi voditeljev se bo pridružila Tanja Gobec, ki je izkušena in uveljavljena novinarka Informativnega programa Televizije Slovenija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.