Magazin > Film & Glasba & TV
127 ogledov

Novosti na RTVS

Manica Ambrožič, Jelena Aščič, Dejan Ladika, Ivo Kores bo pridružil Ivo Kores Jani Ugrin, RTVS
Uredništvo Informativnega programa predstavlja nova voditeljska obraza Dnevnika in Odmevov.

Tanja Gobec | Avtor: Miloš Ojdanič, RTS Miloš Ojdanič, RTS
Obstoječim voditeljem osrednje informativne oddaje - Manici J. Ambrožič, Jeleni Aščič in Dejanu Ladiki se bo na velikonočni ponedeljek, 6. aprila 2015, pridružil nov voditelj Ivo Kores.

Ivo Kores je znan obraz in glas na RTV Slovenija, ki ima bogate voditeljske izkušnje tako iz Televizije Slovenija, ko so ga gledalci, pred nekaj leti, lahko spremljali v oddaji Dobro jutro, kot iz Radia Si, kjer je nadaljeval svojo kariero. "Z informativnimi vsebinami sem bil soočen tudi pri dosedanjem delu, sama "tehnična plat" vodenja je sicer precej enaka, zakonitosti se ne spremenijo, zavedati se moraš mimike, kretenj, poudarkov, … in k temu dodaš vsebino. Bistvo je, da z zvokom in sliko predaš gledalcu vsebino. Kako mi bo uspelo, bo najbolje znal oceniti le gledalec, vsekakor mi predstavlja izziv, verjetno enega večjih v moji medijski karieri,"pravi Kores.

 

Tudi Odmevi bodo pridobili nov voditeljski obraz, obstoječi ekipi voditeljev se bo pridružila Tanja Gobec, ki je izkušena in uveljavljena novinarka Informativnega programa Televizije Slovenija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.