Numerologinja odgovarja – ŠIFRA: rakmra

Foto: Žurnal24
Kako se mi bo odvijal zakon v prihodnje?
Oglej si celoten članek

Na žalost niste navedli nobenega podatka o vašem možu, zato si lahko na splošno ogledava le vas. V Številu duše imate karmični dolg 19/1, ki vam verjetno včasih povzroča preglavice, v zvezi ne bodite preveč trmasti in ne vztrajajte pri svojem prav za vsako ceno. Učite se upoštevanja drugih ter predvsem spoštovanja. Vsakega človeka spoštujte, četudi vam je to lažje, če se ta oseba strinja z vami, po prvem prepiru pa se vam zdi, da lahko ravnate bolj dominantno, odtujeno in na neki način tudi nespoštljivo.

Prihajate v osebno leto pod vplivom števila 1, torej vas čaka veliko novega, sveže energije in zagona. Zanimalo vas bo veliko do zdaj nepoznanega in želeli si boste aktivnega preživljanja prostega časa. Na žalost ne morem izračunati, v katerem obdobju je vaš mož, da bi vas lahko opozorila na morebitna trenja. Želim vam obilo lepih trenutkov in predvsem tiste prave čarobnosti, ki nam jo podari le ljubezen!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.