Magazin
13 ogledov

Numerologinja odgovarja – ŠIFRA: rakmra

Žurnal24 main
Kako se mi bo odvijal zakon v prihodnje?

Na žalost niste navedli nobenega podatka o vašem možu, zato si lahko na splošno ogledava le vas. V Številu duše imate karmični dolg 19/1, ki vam verjetno včasih povzroča preglavice, v zvezi ne bodite preveč trmasti in ne vztrajajte pri svojem prav za vsako ceno. Učite se upoštevanja drugih ter predvsem spoštovanja. Vsakega človeka spoštujte, četudi vam je to lažje, če se ta oseba strinja z vami, po prvem prepiru pa se vam zdi, da lahko ravnate bolj dominantno, odtujeno in na neki način tudi nespoštljivo.

Prihajate v osebno leto pod vplivom števila 1, torej vas čaka veliko novega, sveže energije in zagona. Zanimalo vas bo veliko do zdaj nepoznanega in želeli si boste aktivnega preživljanja prostega časa. Na žalost ne morem izračunati, v katerem obdobju je vaš mož, da bi vas lahko opozorila na morebitna trenja. Želim vam obilo lepih trenutkov in predvsem tiste prave čarobnosti, ki nam jo podari le ljubezen!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.